In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii
Bergamota este este mai putin acra decat lamaia, si mai putin amar decat grapefruit.
Bergamota sau portocalul amărui are flori și fructe aromate. Un fruct foarte acid și cu gust amar, așa că este destul de probabil să nu ne placă prea mult la început. Bergamota este folosită în bucătărie prin ceaiuri și compoturi, de fapt, este cea care conferă celebrului ceai Earl mirosul său caracteristic. În cofetărie se folosesc de obicei atât sucul, cât și coaja coajei sale. Aceste ingrediente sunt pentru sosuri, gemuri și rețete mai exotice. De asemenea, este adesea folosit pentru a face mousse de citrice și înghețată, deoarece bergamota are o notă foarte răcoritoare. Se combină perfect cu ciocolata neagră, așa că este obișnuit să o vezi în ciocolate, prăjituri cu castane, diferite tipuri de ciocolată și chiar și cu nuci.