MENIU
{{ basket . total_qty }}
In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii
Despre noi
Despre noi

Froopt este povestea savuroasă care abia așteaptă să ajungă la tine la masă.

A încolțit în noiembrie 2020 și s-a copt în mai 2021, când a prins viață în grija unei echipe pasionate: cu oameni care iubesc și cunosc foarte bine ceea ce fac, cu oameni care își doresc un singur lucru – să te bucuri cu adevărat de tot ce-i mai bun din fructe și legume ecologice, din ferma noastra dar si direct din grădinile micilor producători locali.

Împreună, suntem aici pentru tine. Împreună, lucrăm ca să-ți aducem pe masă gustul naturii așa cum este el: autentic, savuros și plin de sănătate. Împreună, cultivăm și creștem responsabil o mulțime de fructe și legume în ritmul naturii – pentru că ea știe cel mai bine cum să ne facă cele mai frumoase cadouri.

Așa că nu-i stricăm treaba: nu o grăbim, nu o supărăm cu niciun fel de substanță toxică și o lăsăm pe ea să ne anunțe când e timpul culesului.

Suntem onești și nu îți ascundem nimic din povestea cultivării și creșterii plantelor.

Suntem aproape de tine și mereu gata să-ți răspundem la întrebări, dar și aproape de natura care pune Froopt pe roate: pentru că folosim doar ambalaje ecologice care păstrează produsele în cea mai bună stare pe toată durata transportului, ca să ajungă la tine proaspete și savuroase.

Suntem pregătiți să ne ridicăm la așteptările tale: știm că pofta e greu de stăvilit, așa că odată ce ne dai de veste ce-ți dorești, facem tot ce ne stă în putință să îți aducem comanda acasă a doua zi dupa ce ai comanadat produsele pe site-ul nostru, oriunde ai fi în București sau in imprejurimi.

Suntem responsabili și atenți la fiecare detaliu, așa că după cules, avem grijă ca fructele și legumele să fie păstrate la temperatura la care se simt cel mai bine, ca să nu facem compromisuri de la prospețime.

Suntem ghidați de un singur scop: să te ajutăm să descoperi ce înseamnă grija pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată – și tu și cei dragi ție.

Noi toți cei din familia Froopt, de la fermierii care cresc și cultivă fructele și legumele și până la cei care se ocupă să ți le aducă acasă, vrem același lucru: să îți oferim o experiență la care să îți dorești să revii, să redescoperi savoarea fructelor sezoniere și să guști cu poftă din prospețimea rooptă din grădină!

 

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN NOI?
Cultivăm și îngrijim plantele așa cum ne-a învățat natura
Respectul pentru natură și pentru tine se oglindește în viața tuturor plantelor pe care le cultivăm chiar noi. Creștem totul după principiile agriculturii ecologice, utilizând numai substanțe naturale cum sunt uleiul de nem, esențele de portocală sau maceratul de urzici.

Te întrebi cum combatem dăunătorii? Ei bine, păsările sunt alungate cu instalații sonore, iar buruienile sunt îndepărtate manual, fără ierbicide. Nu grăbim natura și nu folosim substanțe care le forțează să crească. Le lăsăm pe ele să-și găsească ritmul, forma și savoarea, noi suntem acolo să le îngrijim.
Culegem roadele proaspete, mereu la timpul lor
Începem să culegem tot ce-i mai bun din natură chiar în dimineața zilei în care îți trimitem comanda acasă.

Nu lăsăm nicio mașinărie să ne facă treaba: adunăm totul la mână, le sortăm cu grijă și apoi le aducem la depozit în mașini echipate așa cum trebuie.
Pregătim fiecare comandă cu atenție
În fiecare zi, la ora 6:00, ne punem în mișcare. Analizăm toate comenzile pe care le avem de pregătit în acea zi și începem cu pasul cel mai important: alegem fiecare produs manual și avem grijă să fie toate intacte, ferme și de mărimea potrivită.

După ce punem deoparte ce-i mai bun din recoltă, cântărim bunătățile, le ambalăm în cutiile ecologice și de-aici pornim motoarele: ca într-un puzzle plin de savoare grupăm pachetele și pregătim rutele de livrare. Ne facem un program și nu plecăm înainte să sunăm toți clienții din ziua respectivă.
Livrăm responsabil și în siguranță
Mașinile care îți aduc acasă prospețimea din grădină au autorizații DSV care confirmă că pot transporta alimente în siguranță: sunt mereu curate și echipate cu toată aparatura care păstrează fiecare produs la fel de proaspăt ca înainte să fie cules.
Iar certificatele ECO le dovedesc din plin
Încrederea ta este motivația noastră, așa că pe website-ul nostru găsești certificatele ECO pentru toate produsele etichetate astfel. Acestea se acordă anual, fiind subiect de analize și verificări constante pe parcursul a 12 luni.

În plus, Autorizarea de Comerciant Produse ECO pe care o deținem arată că respectăm cu strictețe fiecare pas și fiecare regulă din lucrul cu produse ecologice!
ECHIPA FROOPTIOANA

construieste și perfecționează întregul ecosistem
Ferma <–> Website <–> Depozit și Livrare <–> Client

RAMONA

se asigură să avem clienți încântați

ANDREI

coordonează activitatea depozitului

IONUT

livreaza prompt comenzile catre clienti in conditiile de temperatura controla

VALENTIN

livreaza prompt comenzile catre clienti in conditiile de temperatura controla

LILI

pregăteste cu grijă comenzile

MIHAELA

pregăteste cu grijă comenzile

ANA

pregăteste cu grijă comenzile

Fii la curent cu ultimele noutăți de la Froopt!