Livrările în București și Ilfov se desfășoară normal. În alte județe, din cauza volumului Black Friday, livrarea poate întârzia 2-3 zile. Recomandăm sa alegeti produse rezistente
Poate fi folosit si in paine, placinte, cereale, salate si chiar dulciuri.
Orzul conține fibre dietetice, vitamine și minerale esențiale, cum ar fi magneziu, fier și zinc. De asemenea, este o sursă importantă de proteine vegetale și conține antioxidanți puternici, precum beta-glucanul, care poate ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la menținerea unei inimi sănătoase. Pe lângă faptul că este folosit în bucătărie pentru prepararea supelor, a salatelor sau a pilafurilor, orzul poate fi și ingredientul principal al băuturii răcoritoare numite "orzata". Cu toate aceste beneficii și versatilitate, orzul merită să fie inclus în dieta ta echilibrată pentru o sănătate optimă.
Tabel nutritional: Energie: 1415 kJ / 337 kcal Grasimi: 2,1 g saturate: 0,0 g Carbohidrați: 63,3 g Zaharuri: 0,0 g Fibre comestibile: 8,7 g Proteine: 11,2 g Sare: 0,0 g