In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii
Poate fi folosit si in paine, placinte, cereale, salate si chiar dulciuri.
Orzul conține fibre dietetice, vitamine și minerale esențiale, cum ar fi magneziu, fier și zinc. De asemenea, este o sursă importantă de proteine vegetale și conține antioxidanți puternici, precum beta-glucanul, care poate ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la menținerea unei inimi sănătoase. Pe lângă faptul că este folosit în bucătărie pentru prepararea supelor, a salatelor sau a pilafurilor, orzul poate fi și ingredientul principal al băuturii răcoritoare numite "orzata". Cu toate aceste beneficii și versatilitate, orzul merită să fie inclus în dieta ta echilibrată pentru o sănătate optimă.
Tabel nutritional: Energie: 1415 kJ / 337 kcal Grasimi: 2,1 g saturate: 0,0 g Carbohidrați: 63,3 g Zaharuri: 0,0 g Fibre comestibile: 8,7 g Proteine: 11,2 g Sare: 0,0 g