Livrările în București și Ilfov se desfășoară normal. În alte județe, din cauza volumului Black Friday, livrarea poate întârzia 2-3 zile. Recomandăm sa alegeti produse rezistente
Tagliolini excelenti pentru supe, gustosi cu sosuri usoare de legume sau branzeturi.
Fara conservanti. Fara coloranti.
Poate contine urme de MOLUSTE, SOIA si FRUCTE USCATE deoarece este produs intr-o unitate care foloseste aceste ingrediente pentru alte produse. Timp de fierbere: Al dente: 8 minute A se pastra in loc racoros si uscat. Tagliolini fac parte din familia pastelor lungi subtiri cu ou. Originea acestui format este disputata intre Genova si napoletani. Este un format a carui mare raspandire este dovedita deja in secolul XVII, cand in 1602 se emite un apel impotriva Vermicellari-lor (producatori de paste din zona Napoli) prin care se ordona celor din urma sa adere la normele de control al preturilor la paste, printre care sunt nominalizate si „Tagliolini bianchi”. Au fost aplicate pedepse grele celor care nu s-au supus acestui ordin. Si in opera „Apararea lui Adonis” de Girolamo Aleandri (Venetia 1630) se face referire la Tagliolini intr-o descriere a vietii cotidiene de la curte: „In joaca cativa domni aterizeaza in casa marchizului Pepoli, unul din ei ii spune celuilalt in gluma ca este ametit dupa tagliatelli, adica dupa supa aceia cu fetucce minuscule din foi de aluat, care in multe locuri din Lombardia se numesc lasagnette, si la Roma (daca imi aduc bine aminte) tagliolini”. Analizand istoria mai recenta, in traditia populara a regiunii Abruzzo, tagliolini erau serviti in supa de pasare, pentru ca erau usori si nutritivi. Tagliolini, datorita marimii lor, sunt excelenti pentru supe. Versatilitatea acestora ii face gustosi chiar si in combinatie cu sosuri usoare pe baza de legume sau branzeturi. In zona napoletana sunt materia prima pentru traditionalele placinte din paste facute la cuptor.