In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii.
Ingrediente: făină de grâu dur din agricultură ecologică (țara de cultivare a grâului: Italia. Țara de măcinare: Italia), apă. Timp de fierbere: Al dente: 8 minute Tara de origine: Romania.
Ingrediente: făină de grâu dur din agricultură ecologică (țara de cultivare a grâului: Italia. Țara de măcinare: Italia), apă. Timp de fierbere: Al dente: 8 minute Tara de origine: Romania.
Fără conservanti. Fără coloranți. Paste artizanale trefilate prin bronz.
Produsul este extrudat printr-o matriță din bronz, are suprafața poroasă, caracteristică care face ca pastele să vină în uniune perfectă cu orice tip de sos, asigurând un preparat reușit chiar si pentru cei cu mai putina experiență în ale gătitului.
In acelasi timp, fiind uscat la o temperatura joasa, păstrează intacte gustul, aroma și culoarea naturală a grâului de înaltă calitate, precum și toate proprietățile nutriționale ale bobului de grâu dur.
Sagne Ricce, în traducere directa înseamnă „fîții de lasagna crețe rupte în bucăți mici”. Acest format este caracteristic zonelor din sudul Italiei, în special regiunii Campagnia. Caracteristic acestui format, precum tuturor formatelor cu marginile ondulate, este consistența diferită dintre partea netedă si partea ondulată a formatului. Partea odulata are în acelați timp rolul de a reține o cantitate mai mare de sos. Aceste fâșii mici late, plate și crețe la margini, sunt ideale pentru preparate cu sosuri abundente.