MENIU
{{ basket . total_qty }}
In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii
Sofran, Krokos Kozanis, ECO, 1g

Sofran, Krokos Kozanis, ECO, 1g

Ingrediente: șofran roșu de Kozani*
*Produs din agricultura ecologică
Tara de origine: Grecia.
Ingrediente: șofran roșu de Kozani*
*Produs din agricultura ecologică
Tara de origine: Grecia.
Stoc:
Indisponibil
SKU:
BAG1020
Producător:
Gramaj:
1g
Ambalare:
pachet
LIVRARE GRATUITĂ
PROMO
Livrare Bucuresti si Ilfov
maxim a doua zi de la plasarea comenzii
Livrare in toata tara
24 - 48h de la plasarea comenzii
Cea mai mare varietate de
fructe si legume ECO
Magazin certificat ecologic
RO-ECO-007
Prospetime garantata 100%
conditii optime de pastrare
Optiuni variate de plata
online, cash sau POS
LIVRARE GRATUITĂ
PROMO
Livrare Bucuresti si Ilfov
maxim a doua zi de la plasarea comenzii
Livrare in toata tara
24 - 48h de la plasarea comenzii
CARACTERISTICI:
SKU:
BAG1020
Producător:
Bio Agros
Gramaj:
1g
Ambalare:
pachet
Organic.

Șofranul, aurul pământului grecesc, așa cum este numit, este printre cele mai îndrăgite și valoroase condimente ale civilizațiilor antice, pentru aroma, culoarea, proprietățile medicinale și afrodisiace. Localnicii plantează șofranul în fiecare vară și, când sosește toamna, culeg manual stigmatele prețioase ale frumoasei flori și le usucă cu grijă pentru a face firele fine de un roșu intens. Sunt necesare aproximativ 50.000 de pete pentru a produce 100 g. Krokos sau șofranul grecesc, așa cum se numește de obicei, aparține celei mai bune soiuri de șofran din lume. Încearcă-l ca băutură adăugându-l în apă sau lapte sau în gătit, unde adăugarea ei elimină aroma și textura felului tău de mâncare. Krokos Kozanis, ca un condiment, adaugă alimentelor aroma sa subtilă, gustul picant și culoarea galbenă frumoasă. Se potrivește deosebit de bine cu orez, paste, sosuri, pui, supe de pește, miel, cartofi, leguminoase, chifle și prăjituri, înghețată. Filosofia folosirii sofranului este asemanatoare cu cea a unui parfum scump: Se foloseste in cantitatea mentionata in reteta, pentru ca in caz contrar gustul mancarii este alterat. Pulberea de sofran se adaugă alimentelor dizolvate în apă. Petalele se pun la inmuiat intr-o cana de apa cu 1 ora inainte de a fi gatiti si se adauga in mancare, fie impreuna cu apa, fie doar apa dupa strecurare.

Ai gustat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă
Pentru a adăuga un comentariu trebuie să vă autentificați

Fii la curent cu ultimele noutăți de la Froopt!