MENIU
{{ basket . total_qty }}
In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii
Varza Kale crete, ECO, 200g

Varza Kale crete, ECO, 200g

Se poate consuma in salate sau pur si simplu ca o garnitura.

Tara de origine: Romania.
Se poate consuma in salate sau pur si simplu ca o garnitura.

Tara de origine: Romania.
Stoc:
Indisponibil
SKU:
ACC31
Gramaj:
200g
Ambalare:
punga
LIVRARE GRATUITĂ
PROMO
Livrare Bucuresti si Ilfov
maxim a doua zi de la plasarea comenzii
Livrare in toata tara
24 - 48h de la plasarea comenzii
Cea mai mare varietate de
fructe si legume ECO
Magazin certificat ecologic
RO-ECO-007
Prospetime garantata 100%
conditii optime de pastrare
Optiuni variate de plata
online, cash sau POS
3
Garantat proaspăt
maxim 3 zile de la data livrării
LIVRARE GRATUITĂ
PROMO
Livrare Bucuresti si Ilfov
maxim a doua zi de la plasarea comenzii
Livrare in toata tara
24 - 48h de la plasarea comenzii
CARACTERISTICI:
SKU:
ACC31
Producător:
Calin Ana Cristina, Turda
Gramaj:
200g
Ambalare:
punga
Se poate consuma in salate sau pur si simplu ca o garnitura.

Varza kale este un superaliment bogat in substante nutritive!
Kale este o leguma crocanta.
Cum se consuma varza kale?
  • in stare cruda - adaug-o in diverse salate. Poate reprezenta o garnitura excelenta pentru fripturi sau alte preparate culinare delicioase
  • gatita la aburi - lasa-o aproximativ 10-15 minute. In acest mod, varza kale va avea un continut mai mic de calorii
  • sotata - intr-o cratita neaderenta, pune 1-2 linguri de ulei. Adauga frunzele de kale, sare si piper dupa gust. Lasa pe foc timp de 10-15 minute pana cand acestea devin moi, amestecand din cand in cand. In loc de ulei, poti folosi unt
  • inabusita - toaca marunt o ceapa mai mare si caleste-o in 2 linguri de ulei. Adauga 500 g frunze de kale, putin bulion si apa. Acopera cu un capac si lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, aproximativ 30 de minute, pana cand frunzele devin moi
  • fiarta - pune intr-o oala apa la fiert. Cand aceasta clocoteste, adauga frunzele de varza kale si sare, dupa gust. Fierbe pentru aproximativ 15 minute, fara sa pui capacul. La sfarsit scurge apa


Ai gustat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă
Pentru a adăuga un comentariu trebuie să vă autentificați

Fii la curent cu ultimele noutăți de la Froopt!