In perioada sarbatorilor, va informam ca vom fi inchisi pe 25, 26 decembrie si 1, 2, 3 ianuarie. Va multumim pentru intelegere si va dorim "Sarbatori fericite!"
Se poate consuma in salate sau pur si simplu ca o garnitura.
Varza kale este un superaliment bogat in substante nutritive! Kale este o leguma crocanta. Cum se consuma varza kale?
in stare cruda - adaug-o in diverse salate. Poate reprezenta o garnitura excelenta pentru fripturi sau alte preparate culinare delicioase
gatita la aburi - lasa-o aproximativ 10-15 minute. In acest mod, varza kale va avea un continut mai mic de calorii
sotata - intr-o cratita neaderenta, pune 1-2 linguri de ulei. Adauga frunzele de kale, sare si piper dupa gust. Lasa pe foc timp de 10-15 minute pana cand acestea devin moi, amestecand din cand in cand. In loc de ulei, poti folosi unt
inabusita - toaca marunt o ceapa mai mare si caleste-o in 2 linguri de ulei. Adauga 500 g frunze de kale, putin bulion si apa. Acopera cu un capac si lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, aproximativ 30 de minute, pana cand frunzele devin moi
fiarta - pune intr-o oala apa la fiert. Cand aceasta clocoteste, adauga frunzele de varza kale si sare, dupa gust. Fierbe pentru aproximativ 15 minute, fara sa pui capacul. La sfarsit scurge apa