In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii
Se poate consuma in salate sau pur si simplu ca o garnitura.
Varza kale este un superaliment bogat in substante nutritive! Kale este o leguma crocanta. Cum se consuma varza kale?
in stare cruda - adaug-o in diverse salate. Poate reprezenta o garnitura excelenta pentru fripturi sau alte preparate culinare delicioase
gatita la aburi - lasa-o aproximativ 10-15 minute. In acest mod, varza kale va avea un continut mai mic de calorii
sotata - intr-o cratita neaderenta, pune 1-2 linguri de ulei. Adauga frunzele de kale, sare si piper dupa gust. Lasa pe foc timp de 10-15 minute pana cand acestea devin moi, amestecand din cand in cand. In loc de ulei, poti folosi unt
inabusita - toaca marunt o ceapa mai mare si caleste-o in 2 linguri de ulei. Adauga 500 g frunze de kale, putin bulion si apa. Acopera cu un capac si lasa sa fiarba inabusit, la foc mic, aproximativ 30 de minute, pana cand frunzele devin moi
fiarta - pune intr-o oala apa la fiert. Cand aceasta clocoteste, adauga frunzele de varza kale si sare, dupa gust. Fierbe pentru aproximativ 15 minute, fara sa pui capacul. La sfarsit scurge apa