In perioada sarbatorilor, va informam ca vom fi inchisi pe 25, 26 decembrie si 1, 2, 3 ianuarie. Va multumim pentru intelegere si va dorim "Sarbatori fericite!"
Această plantă rădăcinoasă are în compoziție numeroase substanțe nutritive precum: vitamina A, vitaminele B1, B2, B6, vitamina C, sodiu, calciu, sulf, cupru, fier, iod, potasiu, acid folic și antioxidanți.
Această plantă rădăcinoasă are în compoziție numeroase substanțe nutritive precum: vitamina A, vitaminele B1, B2, B6, vitamina C, sodiu, calciu, sulf, cupru, fier, iod, potasiu, acid folic și antioxidanți.
Sfecla rosie, puternic purificator al sangelui, favorizeaza cresterea nivelului hemoglobinei din sange.
Prin conținutul ei bogat în fier și vitamina C, sfeclă favorizează creșterea nivelului de hemoglobina din sânge. Anemia și alte boli grave ale sângelui pot fi ameliorate prin consumul zilnic de sfeclă roșie, care contribuie și la întărirea pereților vasculari. Sfecla roșie consumată în mod regulat previne și tratează leucemia, cancerul pulmonar, colon-rectal și cel gastric datorită faptului că aceasta este bogată în substanțe antioxidante