In perioada sarbatorilor, va informam ca vom fi inchisi pe 25, 26 decembrie si 1, 2, 3 ianuarie. Va multumim pentru intelegere si va dorim "Sarbatori fericite!"
Gătitul cu praz este o plăcere - poți folosi partea albă crocantă în salate, supe sau tocane, iar frunzele verzi sunt excelente pentru a îmbogăți paste sau omelete.
Gătitul cu praz este o plăcere - poți folosi partea albă crocantă în salate, supe sau tocane, iar frunzele verzi sunt excelente pentru a îmbogăți paste sau omelete.
Descoperă minunile gustului și sănătății cu prazul! Acest aliment versatil și sănătos adaugă o notă distinctă oricărei mese. Prazul este bogat în fibre, vitamine (C, K, B6) și minerale precum potasiu și fier, susținând sistemul imunitar și circulația sănătoasă. În plus, prazul are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, contribuind la menținerea unei stări bune de sănătate. Fiind sărac în calorii, este prietenos cu silueta și potrivit în dietele de slăbire. Adaugă prazul în dieta ta astăzi și bucură-te de savoarea și beneficiile sale