In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii.
Se mănâncă fiert, gratinat sau supă, prăjit sau copt la cuptor.
Salsiful negru este o legumă rădăcină.Este negru la exterior, dar interiorul este alb crem.
Rădăcina de salsif negru poate părea aproape galbenă sau maro după ce o curățați. Puneți rădăcinile decojite într-un vas cu apă, poate și cu un strop de suc de lămâie. Acest lucru rezolvă de obicei problema. Salsiful negru este o legumă rădăcină. Îl gătiți decojit. Salsiful negru are un gust plăcut și blând, destul de asemănător cu anghinarea dacă este consumat cu unt. Din punct de vedere gustativ, nu este la fel de distinct ca păstârnacul sau țelina. Este mult mai subtil și îl poți folosi în multe tipuri diferite de feluri de mâncare. Utilizați salsiful negru așa cum ați folosi cartofii în gătit. Este un înlocuitor minunat al popularului tubercul! Se mănâncă fiert, gratinat sau in supă, prăjit sau copt la cuptor.