In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii
Aceste legume se consuma atat in stare cruda, cat si prin preparare termica,. Roșiile sunt o sursă bună de mai multe vitamine și minerale: Vitamina C. , Potasiu. , Vitamina K1. Vitamina B9. Vitamina C. Această vitamină este un nutrient și un antioxidant esențial. O roșie de dimensiuni medii poate furniza aproximativ 28% din necesarul zilnic de Vitamina C. Potasiu. Un mineral esențial, potasiul este benefic pentru controlul tensiunii arteriale și prevenirea bolilor de inimă. Vitamina K1. Cunoscută și sub numele de filochinonă, este importantă pentru coagularea sângelui și pentru sănătatea oaselor. Vitamina B9. Una dintre vitaminele B, folatul este important pentru creșterea normală a țesuturilor și funcția celulară. Este deosebit de important pentru femeile însărcinate.