In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii.
Andivele se pot adauga in salate sau pot fi gatite.
Cu un gust usor amarui care nu este pe placul tuturor, andivele sunt ocolite de multe persoane pe rafturile din supermarket si sunt utilizate foarte rar in preparatele culinare. Insa gustul amarui al acestora poate fi indepartat foarte usor, daca sunt gatite corespunzator si pot deveni un ingredient-minune, cu o multime de beneficii pentru sanatate. Andivele sunt considerate delicatese de către bucătarii faimoși din întreaga lume. Andivele conțin 95% apă și se numără printre cele mai hidratante legume. Datorită conținutului mare de apă, andivele sunt diuretice și favorizează eliminarea toxinelor. O frunză de andivă are o singură calorie și de aceea această legumă este ideală pentru cei care vor să slăbească mâncând.