MENIU
{{ basket . total_qty }}
In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii
Unt Ghee, Pronat, ECO, 200ml/145g

Unt Ghee, Pronat, ECO, 200ml/145g

Ingrediente: grăsime buritică* 99,9%.
*=din culturi certificate ecologic.

Tara de origine: Olanda.
Ingrediente: grăsime buritică* 99,9%.
*=din culturi certificate ecologic.

Tara de origine: Olanda.
Stoc:
În stoc
SKU:
PRO152
Producător:
Gramaj:
145g
Ambalare:
borcan
Livrare Bucuresti si Ilfov
maxim a doua zi de la plasarea comenzii
Livrare in toata tara
24 - 48h de la plasarea comenzii
Cea mai mare varietate de
fructe si legume ECO
Magazin certificat ecologic
RO-ECO-007
Prospetime garantata 100%
conditii optime de pastrare
Optiuni variate de plata
online, cash sau POS
Livrare Bucuresti si Ilfov
maxim a doua zi de la plasarea comenzii
Livrare in toata tara
24 - 48h de la plasarea comenzii
CARACTERISTICI:
SKU:
PRO152
Producător:
Pronat
Gramaj:
145g
Ambalare:
borcan
Obținut 100% din unt ecologic din lapte de vacă, din care s-a extras apa și lactoza.

Lucrul esențial despre untul ghee ecologic de la Pronat este faptul că este procesat prin îndepărtarea tuturor impurităților și a apei din untul obișnuit. Acest proces de clarificare face ca untul ghee să aibă un punct de ardere mai ridicat decât untul obișnuit și să fie mai stabil la temperatura camerei, făcându-l potrivit pentru gătit și prăjire.
Untul ghee este bogat în acizi grași esențiali și antioxidanți, precum și în vitamine și minerale, cum ar fi vitamina A, vitamina E, vitamina K și fierul. Acesta poate fi benefic pentru sănătatea sistemului imunitar, a sistemului nervos, a pielii și a părului.
Unt GHEE original ayurvedic, obținut 100% din unt ecologic din lapte de vacă, din care s-a extras apa și lactoza.
Bucătăria tradițională ayurvedică preferă untul ghee în locul untului obișnuit sau a altor forme de uleiuri sau grăsimi. Untul ghee este potrivit pentru gătit, prăjit (punct de ardere 250°C), copt, călit sau asezonat. De asemenea pentru întrebuințare cosmetică sau pentru îngrijirea pielii. Untul ghee - aurul din bucătăria ayurvedică - se folosește de mii de ani la prepararea bucatelor.
In timpul solidificării untului, acesta poate să ia nuanțe diferite de culoare. Acest lucru nu constituie un defect. La temperaturi de peste 25°C untul ghee devine lichid.


Ai gustat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă
Pentru a adăuga un comentariu trebuie să vă autentificați

Fii la curent cu ultimele noutăți de la Froopt!