Livrările în București și Ilfov se desfășoară normal. În alte județe, din cauza volumului Black Friday, livrarea poate întârzia 2-3 zile. Recomandăm sa alegeti produse rezistente
Se preteaza la legume, pastaioase, drept garnitura sau ca adaos la salate.
Se gateste foarte usor prin fierberea dupa care se poate condimenta sau prelucra cu alte mancaruri.
Făina de ovăz (grâu spart aproximativ) este bogată în fibre, potasiu și fosfor. Valoarea nutritivă a grisului este sporită datorită cantităților mari de vitamine din complexul B pe care le conține, care participă la producerea de energie în organism. În plus, este bogat în vitamina E antioxidantă, nu conține colesterol și este bogat în fier, seleniu și magneziu. Fulgii de ovăz pot înlocui orezul în mese, ideal pentru produse umplute sau coapte, adăugând mai multă valoare nutritivă mesei în același timp. De asemenea, un acompaniament ideal pentru fripturi fierte sau la oală, cu ciuperci, legume și esențial în tabbouleh.
Tabel nutritional: Energie: 1448 kJ / 342 kcal Grasimi: 1,5 g Carbohidrați: 66,8 g Sare: 0,006 g