MENIU
{{ basket . total_qty }}
In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii

Producatori

ECO FRUCT SULTANA
Eco Fruct Sultana este o afacere de familie, pornită din pasiunea noastră pentru produse naturale și sănătoase, dar mai ales din dorința de a fi noi cei care ne ocupăm zi de zi de îngrijirea și creșterea pomilor fructiferi. 
Vezi detalii

ELIXIR GREEN FARM
Ferma Elixir BIO este axata pe cultivarea si cresterea capsunilor si a fructelor de padure, dar nu numai. 
Vezi detalii

TOMA
Toma sparanghel este una dintre primele si inca putinele ferme dinRomania in care se cultiva sparanghel. 
Vezi detalii

RORA AGRI TRADE
Ferma Rora Agri Trade produce exclusiv legume in sistem ecologic. In anul 2019 ferma a obtinut certificarea terenului ca fiind ecologic, dupa 3 ani de monitorizare, de la societatea Ecocert. 
Vezi detalii

COOPERATIVA ROUA
Cooperativa ROUA a aparut din dorinta mai multor producatori de legume ecologice de a-si uni fortele pentru ca produsele lor de o calitate superioara, crescute responsabil, fara chimicale sa ajunga la cat mai multi dintre noi. 
Vezi detalii

AGRIMAN NATURA VIT
Ferma Agriman Natura Vit, situata in Ceptura, judetul Prahova este certificata ecologic de Austria Bio Garantie si are ca obiect principal de activitate cultivarea legumelor dar si procesarea acestora.  
Vezi detalii

ALCHEMIS SOLUTIONS
Alchemis Solutions, sub brandul Yummy Tummy Bio este primul producator certificat din Romania de mancare gatita eco.  
Vezi detalii

Fii la curent cu ultimele noutăți de la Froopt!