MENIU
{{ basket . total_qty }}
Livram inclusiv in data de 30.11. Livrarile in tara vor fi limitate. Perioada de Black Friday poate conduce la intarzieri in livrari la curier. Comenzile plasate pentru Bucuresti sau Ilfov se vor livra NORMAL.

Cooperativa Roua

Cooperativa ROUA a aparut din dorinta mai multor producatori de legume ecologice de a-si uni fortele pentru ca produsele lor de o calitate superioara, crescute responsabil, fara chimicale sa ajunga la cat mai multi dintre noi. 

Toate fermele membre ale Cooperativei ROUA sunt certificate ecologic de catre Austria Bio Garantie. 

Fermieri cu experienta in zona de agribussines, au inceput prin cultivarea unor suprafete mari de legume in cultura protejata, iar apoi s-au extins si pe zona de pomicultura urmand ca din 2022 sa ne ofere si fructe ecologice. 

Toate fermele din Cooperativa sunt dotate cu spatii cu temperatura controlata pentru depozitarea temporara a legumele si racirea si pastrarea lor la temperaturi optime. 

Totul este foarte bine gandit si planificat la ROUA, iar tehnologia folosita, curatania din ferma, profesionalismul fermierilor este dovada pasiunii acestora pentru agricultura. 

Fii la curent cu ultimele noutăți de la Froopt!