In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii.
Conţinut: 75% suc şi pulpă din fructe ecologice de cătină albă presate la rece, 25% miere de salcâm ecologică. FĂRĂ adaos de apă, zahăr sau conservanţi, nepasteurizat (netratat termic). Metodă de conservare: congelare rapidă.
Conţinut: 75% suc şi pulpă din fructe ecologice de cătină albă presate la rece, 25% miere de salcâm ecologică. FĂRĂ adaos de apă, zahăr sau conservanţi, nepasteurizat (netratat termic). Metodă de conservare: congelare rapidă.
75% suc şi pulpă din fructe ecologice de cătină albă presate la rece, 25% miere de salcâm ECO.
Hipy – Suc Ecologic din Cătină Albă cu Miere este un produs BIO. Certificarea ecologică este garanţia unui fără chimicale, de calitate superioară, fără niciun conservant artificial. Recomandări de consum: se poate consuma în formă concentrată, diluat cu apă ori ca o alternativă la limonadă. De asemenea este foarte apreciat în cocktail-urile de fructe sau in smoothie-uri. Se consumă dimineaţa sau în prima parte a zilei deoarece are un puternic efect energizant. CANTITATEA ZILNICĂ RECOMANDATĂ: • Adulţi: 60 ml de 1 - 2 ori/zi în cure de 30 zile, de 2 - 3 ori/an (sau 30 - 35 ml de 2 ori/zi continuu, cu pauză de 30 zile la fiecare 3 luni) • Copii peste 3 ani: 30 ml de 1 - 2 ori/zi în cure de 30 zile, de 3 - 4 ori/an (sau 15 ml de 2 ori/zi continuu, cu pauză de 30 zile la fiecare 4 luni) • Copii 1 - 3 ani: 10 - 15 ml 1 administrare/zi în cure de 30 zile, de 3 ori/an. (Se administrează cu prudenţă pentru a preîntâmpina posibilele reacţii alergice la această vârstă). Efectele benefice ale consumului sucului de cătină le știi deja. La ele se adaugă cele ale mierii ecologice de salcâm. Mierea de salcâm este un tip de miere foarte parfumat datorită conţinutului mare de fructoză. Are o textură fină și un gust plăcut, delicat, fiind sortimentul cel mai ușor de asimilat și digerat de către organism, oferind foarte multe beneficii, substanţe nutritive și bio-active, dar și multă energie. Mierea de salcâm este declarată „hrană vie” datorită numărului impresionant de substanţe nutritive pe care le conţine, 435 la numar. Printre acestea se numară vitaminele B1, B2, B,6, B12, B9 (acid folic); enzime, fitohormoni (hormoni vegetali), acizi, flavonide (substanţe antioxidante), dextrină, factori antibiotici, dar și substanţe minerale (calciu, potasiu, siliciu, magneziu, sodiu, fosfor, cupru, calciu și sulf). Mierea de salcâm are pH-ul 4 și o valoare energetică de circa 310 kcalorii/100 de grame. Mierea de salcâm are acţiuni energizante, tonifiante, laxative, emoliente, expectorante, antiseptice, diuretice, sedative, antianemiante, stimulează digestia, curaţă ficatul, reglează tranzitul intestinal, îmbunătăţeste activitatea inimii și a sistemului circulator, ajută la refacerea organismului după efort, combate oboseala, stimulează sistemul imunitar și creste numărul de globule roșii din sânge.