Livrările în București și Ilfov se desfășoară normal. În alte județe, din cauza volumului Black Friday, livrarea poate întârzia 2-3 zile. Recomandăm sa alegeti produse rezistente
Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, făină de porumb, făină de orez, zahăr, sare, agent de îngroșare: gumă de guar. *=conținut rezidual de lactoză <0,1 g / 100 g Tara de origine: Germania.
Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, făină de porumb, făină de orez, zahăr, sare, agent de îngroșare: gumă de guar. *=conținut rezidual de lactoză <0,1 g / 100 g Tara de origine: Germania.
Fără gluten – fără grâu – fără lactoză* – ușor de preparat
Amestecul nostru de făină fără gluten este ideal pentru pizza de toate tipurile și este potrivit și pentru ciabatta, focaccia sau tarte flambee. Puteți prepara și coace aluatul mai gros și aerisit sau subțire și crocant - decideți după gustul personal.
Rețetă pentru aluat de pizza (pentru 2 tăvi): Puneți deoparte 3 linguri din Mix de făină pentru pizza fără gluten. Amestecați făină rămasă cu 7 g drojdie uscată și adăugați 300 ml de apă și 3 linguri de ulei de măsline. Acoperiți aluatul și lăsați să crească timp de 30 minute. Apoi frământați cu făină rămasă până când aluatul nu se mai lipește. Rulați aluatul cu un sucitor la grosimea dorită și ungeți marginile cu puțin ulei. Ungeți aluatul cu sos de roșii și presărați brânză după gust, coaceți în cuptorul preîncălzit la temperatură de 200 - 220°C temperatură de sus / jos timp de 20 – 30 minute (în funcție de grosimea aluatului).