Un gust cu totul deosebit, este un desert ideal.
Mod de preparare: amestecați praful de budincă cu 3-4 linguri zahăr brut din trestie sau alt îndulcitor. Din 500 ml lapte sau băutură vegetală, luați 6 linguri și combinați cu amestecul de mai sus. Aduceți laptele rămas la fierbere și adăugați budinca. Fierbeți puțin, amestecând continuu. Turnați în cupe și lăsați la răcit.
Recomandarea noastră: turnați budinca în forme pătrate, lăsați să se răcească, apoi răsturnați pe farfurie, pe un pat de sos de zmeură. Decorați cu fructe proaspete roșii. Poftă bună!
Informații despre alergeni: NU conține: caju, alac, ouă, arahide, pește,orz, glutamat, gluten, ovăz, alune, kamut, crustacee, proteine din lapte de vacă, lactoză, lupin, macadamia, lapte, proteine din lapte, nuci pecan, paranuss, fistic, secară, țelină, vanilie, nuci, moluște,vanilină, grâu, pui, porc, vită.
Conține: porumb. Poate conține urme de fructoză, leguminoase, cacao, drojdie, coriandru, migdale, piper, fructe cu coajă, muștar, susan, soia, umbelifere, scorțișoară.
A se păstra la loc uscat.
Ingrediente: amidon din porumb*, vanilie Bourbon* 1,6%, sare de Himalaya**
*din culturi certificate ecologic
**din saline din Pakistan