In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii.
Tărâțele pot fi consumate ca atare, adăugate în iaurt, lapte, supe, în pâine și diverse aluaturi.
Tărâța de grâu este coaja bobului de grâu, care rezultă din măcinarea grâului pentru a se obține făina. Bogate în grupul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9), în aminoacizi şi minerale (sodiu, potasiu, magneziu, calciu etc.), tărâţele de grâu au următoarele beneficii medicinale: reglează digestia, sunt emoliente, în special pentru stomac şi intestine, laxative, nutritive, reconfortante, remineralizante, tonic general. Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Tabel nutritional 100g: Grasimi: 4g din care acizi grasi saturati: 0.6g Crbohidrati: 18.6g din care zaharuri: 0.4g Fibre: 43g Proteine: 17g Sare: 0.005g