In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii
Îmbunătățește circulația sângelui, reduce nivelul de colesterol și sprijină sănătatea cardiovasculară. Usturoiul negru nu este o specie diferita de usturoi, ci este de fapt usturoi alb care a fost supus unui proces de fermentare. Acest proces ii schimba culoarea in negru si ii modifica gustul si textura. Producerea usturoiului negru implica fermentarea usturoiului alb in conditii controlate de umiditate si caldura. Acest proces dureaza aproximativ o luna si nu implica adaugarea de substante chimice sau aditivi. Fermentarea transforma zaharurile si aminoacizii din usturoi in melanoidine, care ii confera culoarea neagra. Prin procesul de fermentare, usturoiul negru devine mai moale si mai dulce, cu un gust care aminteste de prune sau smochine. De asemenea, are un miros mai putin intens decat usturoiul alb, ceea ce il face mai placut de consumat. In plus, procesele de fermentare schimba si compozitia chimica a usturoiului negru si genereaza cantitati mai mari de antioxiidanti.