📍În București & Ilfov – comanzi azi, primești mâine 🚚 (L–V) 📦 În restul țării – pregătim comenzile până joi inclusiv ✅ și le predăm curierului în aceeași zi
Se foloseste atat cruda, cat si gatita, in salate, supe, tocanite sau garnituri. Feliata subtire, gulia poate fi adaugata in salate pentru un plus de crocanta si prospetime. De asemenea, poate fi gatita la abur, coapta sau adaugata in ciorbe pentru a oferi o aroma dulceaga si o textura fina. In bucataria traditionala, gulia umpluta este un preparat delicios si savuros. Tara de origine: Spania.
Se foloseste atat cruda, cat si gatita, in salate, supe, tocanite sau garnituri. Feliata subtire, gulia poate fi adaugata in salate pentru un plus de crocanta si prospetime. De asemenea, poate fi gatita la abur, coapta sau adaugata in ciorbe pentru a oferi o aroma dulceaga si o textura fina. In bucataria traditionala, gulia umpluta este un preparat delicios si savuros. Tara de origine: Spania.