In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii.
Lapte de măgăriță PREMIUM, 250 ml - PRECOMANDA la suport@froopt.ro
Ingrediente: lapte de magarita Laptele de măgăriță premium este obținut de la măgărițele tinere aflate în perioada primară de lactatie, perioada 1-3 luni, ceea ce îl face mai bogat in vitamine și minerale. Tara de origine: Romania
Ingrediente: lapte de magarita Laptele de măgăriță premium este obținut de la măgărițele tinere aflate în perioada primară de lactatie, perioada 1-3 luni, ceea ce îl face mai bogat in vitamine și minerale. Tara de origine: Romania
Laptele de măgăriță este foarte benefic pentru oameni indiferent de vârstă.
La ferma noastră obținem în cele mai bune condiții sanitare laptele produs de minunatele noastre măgărițe. Laptele este muls în condiții de maximă igienă pentru a putea fi consumat crud în maximă siguranță. Folosim sisteme de muls performante pentru a nu contamina laptele. CONȚINUT LAPTE DE MĂGĂRIȚĂ
# Vitamine și minerale : – vitamine din grupul B – vitamina A , C, D, E; – Calciu; – Magneziu; – Fier; – Potasiu; # Acizi grasi Omega 3 si Omega 6; # Lactoferine adica Imunoglobuline de tip Ig A, Ig M, Ig G; # Lizozim si Lactoperoxidaza cu rol antiviral, antibacterial si chiar antitumoral.
Cum Se Consumă Laptele de Măgăriță 1) Laptele de măgăriță nu necesită fierbere, acesta se consumă crud. 2) Acesta se păstrează la o temperatură între +3 și +4 grade celsius. 3) Este recomandat să se facă un tratament între o lună și 3 luni. 4) Doza recomandată este de 100 – 150 ml pe zi. 5) Se recomandă consumul lui pe stomacul gol penrtu a fi asimilate mai bine proteinele și vitaminele. 6) După ce se bea este recomndat să nu consumati nimic timp de 30 minute. 7) Laptele este valabil și se păstrează la frigider timp de 6 – 7 zile.
Beneficiile Laptelui de Măgăriță asupra Organismului Laptele de magarita este cunoscut inca din antichitate pentru proprietatile sale uimitoare asupra sanatatii insa, recent a revenit in atentia comunitatii medicale datorita tolerabilitatii sale inalte in randul copiilor alergici la proteina din lapte de vaca precum si a beneficiilor generale asupra sistemului imunitar, atat la bebelusi si copii cat si la adulti. Ceva mai recent, in traditia romaneasca, laptele de magarita era singurul tratament capabil sa diminueze puternicele convulsii de tuse persistenta, cunoscuta ca si “tusea magareasca”. Studii recente au aratat ca laptele de magarita contine lizozim, o enzima cu efect antibacterian si antiviral foarte puternic, enzima care este continuta si de laptele matern. Beneficii Lapte de Măgăriță asupra Pielii
Combate îmbătrânirea și are efecte naturale.
Compoziția biochimică a laptelui de măgăriță face ca acesta să fie cel mai apropiat lapte de laptele matern uman, astfel încât organismul nostru este ușor de absorbit și utilizat la maximum. Este bogat în vitamine, inclusiv, A și E, care sunt excelente pentru piele. Și are cu 60% conținut mai mare de vitamina C decât laptele de vacă. Alături de acizii grași esențiali găsiți în laptele de măgăriță, ajută la combaterea procesului de îmbătrânire. Laptele de măgăriță are, de asemenea, o acțiune naturală antiinflamatoare și antihistaminică, excelentă pentru pielea alergică și cu probleme. Distruge bacterii dăunătoare
Laptele de magarita contine cantitati mari de acid linoleic (Omega 6) si linolenic (Omega 3), 9g/100g si respectiv 5.1g/100g, de aproximativ 2 ori mai multi decat laptele de vaca si similar cu laptele matern. De asemenea, este bogat în enzima anti-bacteriană, lizozima, care ajută la distrugerea bacteriilor dăunătoare din intestin și previne infecțiile intestinale. În plus, datorită creșterii alergiilor alimentare, atenția a fost concentrată în ultimul timp pe necesitatea unui lapte „natural” cu un gust bun, care ar putea fi utilizat în unele boli. Conținutul ridicat de lizozimă din acest lapte favorizează acțiunea selectivă împotriva microorganismelor patogene.