MENIU
In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii.
55 lei
În stoc

Lapte de măgăriță,  500 ml - PRECOMANDA la suport@froopt.ro

Lapte de măgăriță, 500 ml - PRECOMANDA la suport@froopt.ro

Ingrediente: lapte de magarita

Tara de origine: Romania
Ingrediente: lapte de magarita

Tara de origine: Romania
Stoc:
În stoc
SKU:
MAG2
Producător:
Gramaj:
500ml
Ambalare:
sticla
55 lei
 sticla
Livrare Bucuresti si Ilfov
Livrare Bucuresti si Ilfov
maxim a doua zi de la plasarea comenzii
Livrare in toata tara
24 - 48h de la plasarea comenzii
Cea mai mare varietate de
fructe si legume ECO
Magazin certificat ecologic
RO-ECO-007
Prospetime garantata 100%
conditii optime de pastrare
Optiuni variate de plata
online, cash sau POS
Livrare Bucuresti si Ilfov
maxim a doua zi de la plasarea comenzii
Livrare in toata tara
24 - 48h de la plasarea comenzii
CARACTERISTICI:
SKU:
MAG2
Producător:
Lapte de magarita
Gramaj:
500ml
Ambalare:
sticla
Laptele de măgăriță este foarte benefic pentru oameni indiferent de vârstă.

La ferma noastră obținem în cele mai bune condiții sanitare laptele produs de minunatele noastre măgărițe. Laptele este muls în condiții de maximă igienă pentru a putea fi consumat crud în maximă siguranță. Folosim sisteme de muls performante pentru a nu contamina laptele.
CONȚINUT LAPTE DE MĂGĂRIȚĂ
# Vitamine și minerale :
– vitamine din grupul B
– vitamina A , C, D, E;
– Calciu;
– Magneziu;
– Fier;
– Potasiu;
# Acizi grasi Omega 3 si Omega 6;
# Lactoferine adica Imunoglobuline de tip Ig A, Ig M, Ig G;
# Lizozim si Lactoperoxidaza cu rol antiviral, antibacterial si chiar antitumoral.

Cum Se Consumă Laptele de Măgăriță
1) Laptele de măgăriță nu necesită fierbere, acesta se consumă crud.
2) Acesta se păstrează la o temperatură între +3 și +4 grade celsius.
3) Este recomandat să se facă un tratament între o lună și 3 luni.
4) Doza recomandată este de 100 – 150 ml pe zi.
5) Se recomandă consumul lui pe stomacul gol penrtu a fi asimilate mai bine proteinele și vitaminele.
6) După ce se bea este recomndat să nu consumati nimic timp de 30 minute.
7) Laptele este valabil și se păstrează la frigider timp de 6 – 7 zile.

Beneficiile Laptelui de Măgăriță asupra Organismului

Laptele de magarita este cunoscut inca din antichitate pentru proprietatile sale uimitoare asupra sanatatii insa, recent a revenit in atentia comunitatii medicale datorita tolerabilitatii sale inalte in randul copiilor alergici la proteina din lapte de vaca precum si a beneficiilor generale asupra sistemului imunitar, atat la bebelusi si copii cat si la adulti.
Ceva mai recent, in traditia romaneasca, laptele de magarita era singurul tratament capabil sa diminueze puternicele convulsii de tuse persistenta, cunoscuta ca si “tusea magareasca”. Studii recente au aratat ca laptele de magarita contine lizozim, o enzima cu efect antibacterian si antiviral foarte puternic, enzima care este continuta si de laptele matern.
Beneficii Lapte de Măgăriță asupra Pielii 
Combate îmbătrânirea și are efecte naturale.
Compoziția biochimică a laptelui de măgăriță face ca acesta să fie cel mai apropiat lapte de laptele matern uman, astfel încât organismul nostru este ușor de absorbit și utilizat la maximum. Este bogat în vitamine, inclusiv, A și E, care sunt excelente pentru piele. Și are cu 60% conținut mai mare de vitamina C decât laptele de vacă. Alături de acizii grași esențiali găsiți în laptele de măgăriță, ajută la combaterea procesului de îmbătrânire. Laptele de măgăriță are, de asemenea, o acțiune naturală antiinflamatoare și antihistaminică, excelentă pentru pielea alergică și cu probleme.
Distruge bacterii dăunătoare
Laptele de magarita contine cantitati mari de acid linoleic (Omega 6) si linolenic (Omega 3), 9g/100g si respectiv 5.1g/100g, de aproximativ 2 ori mai multi decat laptele de vaca si similar cu laptele matern. De asemenea, este bogat în enzima anti-bacteriană, lizozima, care ajută la distrugerea bacteriilor dăunătoare din intestin și previne infecțiile intestinale. În plus, datorită creșterii alergiilor alimentare, atenția a fost concentrată în ultimul timp pe necesitatea unui lapte „natural” cu un gust bun, care ar putea fi utilizat în unele boli. Conținutul ridicat de lizozimă din acest lapte favorizează acțiunea selectivă împotriva microorganismelor patogene.
Ai gustat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă
Pentru a adăuga un comentariu trebuie să vă autentificați

Fii la curent cu ultimele noutăți de la Froopt!