📍În București & Ilfov – comanzi azi, primești mâine 🚚 (L–V) 📦 În restul țării – pregătim comenzile până joi inclusiv ✅ și le predăm curierului în aceeași zi
Cu o aromă apate dulce acrișoară coacăzele albe sunt o sursă bogată de vitamine și minerale, ele se pot consuma proaspete, congelate sau prelucrate, acestea sunt recomandate a fi consumate de cei care au probleme reumatice, diabeticilor și celor care doresc să-și întărească organismul. Aceste fructe, au un conținut bogat de vitaminele B1, B2, B6, în special vitaminele C și P, antocian, acid malic, acid citric și acid tartic, tanin, substanțe proteice, celuloza, săruri minerale de potasiu, magneziu, mangan, calciu, sodiu, fier, clor, fructoza și glucoză. Coacăzele albe sunt tonice, au efect remineralizant; laxativ; diuretic; depurativ; stimulează funcția hepatică; sunt utile în tratarea gutei; boli reumatismale; cardiace; renale și ajută la dezintoxicarea organismului.