Sunt galben-portocalii strălucitori și au o aromă unică delicioasă, care este diferită de cea a majorității celorlalți ardei iute.
Proaspeți și crocanți, ca și cum tocmai i-ați cules proaspăt din tufiș - pe tot parcursul anului. Un oțet de cidru de mere de înaltă calitate, ușor, puțină sare și zahăr și un timp de încălzire ultra-scurt capătă aroma tipică a Aji Amarillo și le transformă într-o experiență gustativă reală, naturală. Ideal cu pește, legume și carne albă sau ca bază pentru sosuri și sosuri. În America de Sud, acestea sunt folosite pentru preparatul tradițional de pește „ceviche”. În plus, saramura blândă este ideală pentru sosurile de salată sărate, cu o atingere ușoară de chili. 100% Organic - fără aditivi, fără compromis. Doar ardei puri. Data de expirare tipărită pe produs se referă la un produs nedeschis în depozit nefriger. După deschidere, produsul poate fi păstrat cel puțin 3 luni dacă este păstrat sub 7°C. Vă rugăm să aveți grijă să vă asigurați că produsul este complet acoperit de soluția murată. Dacă saramura începe să capete o culoare albă lăptoasă, acesta este un indiciu al bacteriilor lactice. Vă rugăm să aruncați acest produs dacă se întâmplă acest lucru. Cum se utilizează: Sfatul nostru de top: nu turnați saramura, o puteți folosi pentru a evoca sosuri delicioase pentru salată, cu o notă de chili.