In Bucuresti si Ilfov livram in ziua urmatoare plasarii comenzii, de luni pana vineri. In tara pregatim comenzile pana inclusiv joi si le predam curierului in ziua pregatirii.
Strozzapreti din grau spelta, D'Angelo Pasta, ECO, 250g
Ingrediente: griș din grâu spelta*, apă. *=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE. Poate conține urme de țelină, lapte și soia.
Conținut: 250g Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj. Producător: D’Angelo Pasta GmbH. Germania
Ingrediente: griș din grâu spelta*, apă. *=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE. Poate conține urme de țelină, lapte și soia.
Conținut: 250g Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj. Producător: D’Angelo Pasta GmbH. Germania
Preparare paste: Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente". Sugestie de rețetă: Salată de Strozzapreti din grâu spelta cu linte beluga. Ingrediente: 250 g Strozzapreti de grâu spelta, 100 g de linte neagră beluga, sare de mare, 1 praz, 1 morcov, 1 ardei chili mediu, 1 castravete, 2 tulpini de țelină, 500 ml apă în care au fiert legume, 40 ml oțet balsamic, 60 ml ulei de măsline. Preparare: Gătiți pastele conform rețetei. Curățați legumele și tăiați bucăți de 5mm. Fierbeți apă, adăugați sare și gătiți legumele conform timpului lor de fierbere, clătiți cu apă rece. Gătiți lintea timp de 10 min în apa în care au fiert legumele. Amestecați pastele, legumele și lintea. Asezonați cu oțet balsamic, ulei de măsline, sare și piper.