In perioada sarbatorilor, va informam ca vom fi inchisi pe 25, 26 decembrie si 1, 2, 3 ianuarie. Va multumim pentru intelegere si va dorim "Sarbatori fericite!"
Boabele de fasole rosie sunt asociate cu diverse beneficii pentru sanatate datorita continutului foarte bogat de antioxidanti, mai multi decat contine fasolea alba,.
Fasolea rosie are un indice glicemic scazut. Astfel de alimente cu un indice glicemic scazut, precum fasolea rosie, nu declanseaza modificari importante in nivelul zaharului din sange. In acest sens, are grija de sanatatea inimii si sustine scaderea riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare si a diabetului. Au caracteristici deosebite de calitate și valoare nutritivă ridicată și sunt cultivate de zeci de ani în mod tradițional.
Tabel nutritional: Energie: 1325 kJ / 314 kcal Gras: 1,0 g saturate: 0,15 g Carbohidrați: 46,1 g Zaharuri: 2,1 g Fibre comestibile: 15,2 g Proteine: 22,5 g Sare: 0,03 g