Fasolea rosie este un soi de fasole ce a inceput sa devina din ce in ce mai popular in randul bucatarilor.
Fasolea rosie are un indice glicemic scazut. Astfel de alimente cu un indice glicemic scazut, precum fasolea rosie, nu declanseaza modificari importante in nivelul zaharului din sange. In acest sens, are grija de sanatatea inimii si sustine scaderea riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare si a diabetului.
Fasolea rosie este un soi de fasole ce a inceput sa devina din ce in ce mai popular in randul bucatarilor.
Fasolea rosie are un indice glicemic scazut. Astfel de alimente cu un indice glicemic scazut, precum fasolea rosie, nu declanseaza modificari importante in nivelul zaharului din sange. In acest sens, are grija de sanatatea inimii si sustine scaderea riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare si a diabetului.
Boabele de fasole rosie sunt asociate cu diverse beneficii pentru sanatate datorita continutului foarte bogat de antioxidanti, mai multi decat contine fasolea alba,.