Coacăze roșii și negre de cultură. Recomandări: Pot fi consumate ca atare, ca ingredient în rețetele de ceai, în combinație cu iaurt, în prăjituri etc. Recomandate copiilor peste 1 an.
Coacăze roșii și negre de cultură. Recomandări: Pot fi consumate ca atare, ca ingredient în rețetele de ceai, în combinație cu iaurt, în prăjituri etc. Recomandate copiilor peste 1 an.
Coacăze roșii și negre de cultură. Recomandări: Pot fi consumate ca atare, ca ingredient în rețetele de ceai, în combinație cu iaurt, în prăjituri etc.
Fructele au fost deshidratate printr-un proces certificat ecologic, la temperatură controlată (sub 42°C), metodă de conservare naturală ce le prezervă calitățile terapeutice miraculoase. Coacăzele sunt benefice pentru sistemele digestiv, imunitar și nervos, cu un conținut ridicat de de vitamina C și antioxidanți, vitaminele A, B1, B2, B6, PP și minerale.
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui sau de îngheț. A se consuma de preferință până la data de 12 septembrie 2023.