Ingrediente din cultura ecologica controlata: fructe ecologice de catina deshidrate, zahar ecologic din nectar de cocos
Fructele de catina sunt bogate in Omega 3,6,9 si Omega 7 precum si in beta-caroten si o serie de minerale si vitamine dintre care enumeram Vitamina A, E,K, B, potasiu, magneziu, fier, calciu.
Fructele de catina sunt deshidratate la o temperature scazuta, ceea ce insemana ca isi pastreaza calitatile si proprietatile deosebite.
- Continut ridicat de Omega 7,3,6,9
- Vitamina A, C,E ce ajuta in lupta cu radicalii liberi
- Gust acrisor si usor astringent
- Cultivate ecologic
- Continut scazut (3%) de zahar ecologic din nectar de cocos
- %100 energie si vitamine
Ingrediente din cultura ecologica controlata: fructe ecologice de catina deshidrate, zahar ecologic din nectar de cocos.
Recomandari: Consumati 1-2 linguri de fructe de catina in fiecare zi, ca parte a unei diete variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos. Puteti consuma cu iaurt, salate, cereale, prajituri.